Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Sărbătorim 20 de ani de World Class România, 20 ani dedicați unui stil de viață sănătos!

Suntem World Class România, cea mai mare rețea de Health& Fitness și ne continuam misiunea de a inspira, educa și motiva cât mai mulți români să fie activi mai des. De 20 de ani investim în servicii de sport, health&fitness pentru a deveni accesibile pentru cât mai multă lume. Un stil de viață sănătos înseamnă o sănătate mentală și fizică puternică, iar acum avem cea mai mare nevoie de ele. 

Călătoria World Class a început în anul 2000 cu primul centru de health&fitness la Grand Marriott. Am ajuns astăzi la 41 de cluburi, am dezvoltat programe unice, clase noi de group fitness, am oferit facilități premium, echipamente de ultimă generație, antrenori și instructori specializați, iar anul acesta am adus serviciile și în mediul virtual dezvoltând o platformă de antrenamente online. Am reușit astfel să transformăm stilul de viață a mii de români.

Suntem în continuare alături de tine în călătoria de a începe un stil de viață sănătos. E timpul să faci și tu parte din poveste!

Ți-am pregătit abonamente speciale aniversare, pachete cu antrenor personal, varietate în programele de fitness, toate pentru a te bucura de beneficiile unui stil de viață activ. Alege energie, inspirație, determinare, motivație, stare de bine.

Descoperă pachetele aniversare: : https://www.worldclass.ro/offers/sarbatorim-20-ani/#oferta