Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Ai abonament cu plata automată recurentă? Atunci ai cardul bancar deja salvat în cont

Pentru că ne dorim să fim cât mai transparenți cu tine și să-ți oferim și mai multă libertate în administrarea contului tău, am introdus o nouă funcționalitate în contul de membru.

Astfel, de azi îți vei putea vedea cardul utilizat pentru plata recurentă la abonament. Această informație se afișează în Zona Membrilor de pe website-ul nostru, în secțiunea Abonamente.

În cazul în care îți dorești să schimbi acest card, poți face asta foarte ușor. Nu trebuie decât să dai click pe butonul SCHIMBA CARD și vei fi redirecționat spre platforma mobilPay.

Aici va trebui să introduci datele noului card. Pentru a putea valida cardul se va face o plată în valoare de 0,10 RON. Stai liniștit! Suma va fi returnată imediat în același cont.

Atenție această informație se afișează doar membrilor care au un abonament activ cu plata automată recurentă (ROLLING sau BINDING).

Momentan, cardul bancar se poate vedea doar în Zona Membrilor de pe website-ul nostru. În curând această funcționalitate va fi disponibilă și în aplicația de membri