Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Noi măsuri de siguranță în cluburile World Class!

Ca urmare a Hotărârii Guvernului, Nr. 1.183, publicată în Monitorul Oficial, în data de 22 Noiembrie 2021, privind adoptarea de noi măsuri în contextul pandemiei COVID-19, se prelungesc măsurile în vigoare până pe data de 09 Decembrie 2021.

Accesul în cluburile World Class va fi permis doar următoarelor categorii de persoane:

  • Vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Care sunt în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile după confirmarea infecției cu SARS-CoV-2.

-Până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

-Asigurarea unei suprafețe de minimum 4mp pentru fiecare persoană.

Este necesar să faci dovada situațiilor enumerate mai sus prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene, privind Covid-19.

Accesul în sală este permis în baza unei programări în prealabil indiferent dacă mergi la clase sau te antrenezi în gym.

Verificarea disponibilității și rezervarea locului la sală se pot face cu minim 2 ore înainte.

Accesul în sală este permis doar persoanelor care poartă masca și care nu prezintă simptome de infecție respiratorie și temperatură mai mare de 37.3o.  

Cu excepția perioadei de desfășurare a activităților fizice, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata prezenței în club.

Vânzarea de mâncare ambalată și băuturi este permisă cu condiția să nu fie realizată în regim de autoservire, iar produsele să fie consumate în aer liber. Consumul de apă este permis în interiorul cluburilor.

Apreciem ajutorul și înțelegerea ta în timp ce trecem prin această perioadă împreună!