Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Antrenează-te online, oricând și de oriunde!

Antrenează-te online, oricând și de oriunde!

Continuăm să aducem energia și pasiunea pentru stilul de viață #BeHealthy aproape de tine și prietenii tăi în mediul online. Este mai ușor să faci mișcare și să te bucuri de un antrenament motivant, oriunde te-ai afla! Pe World Class Online poți găsi o mare varietate de sesiuni de antrenament motivante, excelente pentru toate nivelurile de pregătire. Descoperă platforma online și bucură-te de beneficii:

  • Peste 100 de antrenamente înregistrate
  • Până la 5 clase Live Stream în fiecare zi
  • Acces simplu și rapid, oricând și de oriunde
  • Perioadă contractuală flexibilă
  • Tarif lunar fix: Abonamentul LIVE STREAM Premium costă 6,99 Euro / lună pentru membri și 9,99 Euro / lună pentru non-membri
  • Te poți antrena atât online, cât și în cluburi dacă optezi pentru abonamentul Flexible cu extraopțiunea LIVE STREAM Premium inclusă, pentru doar 2 euro în plus.

Abonează-te acum pe www.worldclass.ro/online/ . 

#BeHealthy cu antrenorii personali World Class

Sesiunile cu antrenorii personali World Class îți oferă expertiză profesională, eficiență și, cel mai important, flexibilitate – îți poți atinge obiectivele de fitness mai repede, mai sigur, mai eficient antrenându-te oricând și oriunde dorești, cu echipa noastră de experți în health & fitness: în toate cele 40 de cluburi World Class sau în aer liber, în locurile tale preferate.

Dacă vrei să te antrenezi ca un campion, trebuie să lucrezi cu unul și acum este și mai simplu să o faci! Nu uita că poți folosi bonusul #BeHealthy de 100 euro  pentru a achiziționa sesiuni cu antrenor personal. Utilizează bonusul până la 31 Decembrie și alege între pachetele propuse: 12 sesiuni cu antrenor personal sau 20 de sesiuni cu antrenor personal.

Selectează pachetul care se potriveşte atât nivelului tău de antrenament, cât şi obiectivelor tale de sănătate și fitness și bucură-te de beneficiile unui stil de viață activ și sănătos!

Alege-ți antrenorul personal acum pe www.worldclass.ro/antrenori-personali/ .