Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Noi condiții de acces în cluburile World Class!

Ca urmare a Hotărârii Guvernului, Nr. 70 din 16.09.2021, privind adoptarea de noi măsuri în contextul pandemiei COVID-19, accesul în cluburile World Class va fi permis prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene, următoarelor categorii de persoane:

  • Vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
  • Care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • Care sunt în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile după confirmarea infecției cu SARS-CoV-2.

Măsurile se vor aplica astfel:

•        Pentru cluburile World Class cu piscină, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 6/1000 locuitori.

•        Pentru cluburile World Class fară piscină, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 6/1000 locuitori.

Am pregătit pentru tine un set detaliat de întrebări și răspunsuri: https://bit.ly/3CyLnKM

Dacă nu regăsești răspunsul la întrebările tale, te rugăm să contactezi telefonic sau pe email club managerul din clubul World Class preferat.