Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

#BeHealthy cu antrenorii personali World Class

Sesiunile cu antrenorii personali World Class îți oferă expertiză profesională, eficiență și, cel mai important, flexibilitate – îți poți atinge obiectivele de fitness mai repede, mai sigur, mai eficient antrenându-te oricând și oriunde dorești, cu echipa noastră de experți în health & fitness: în toate cele 41 de cluburi World Class sau în aer liber, în locurile tale preferate.

Dacă vrei să te antrenezi ca un campion, trebuie să lucrezi cu unul și acum este și mai simplu să o faci! Nu uita că poți folosi bonusul #BeHealthy de 100 euro  pentru a achiziționa sesiuni cu antrenor personal. Utilizează bonusul până la 31 Decembrie și alege între pachetele propuse: 12 sesiuni cu antrenor personal sau 20 de sesiuni cu antrenor personal.

Selectează pachetul care se potriveşte atât nivelului tău de antrenament, cât şi obiectivelor tale de sănătate și fitness și bucură-te de beneficiile unui stil de viață activ și sănătos!

Alege-ți antrenorul personal acum pe www.worldclass.ro/antrenori-personali/ .