Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Ne antrenăm împreună în aer liber pentru o imunitate mai puternică!

Bucură-te de NOUA noastră ofertă și descoperă beneficiile stilului de viață #BeHealthy!

Avem vești extraordinare pentru tine: conceptul nostru de antrenamente personale este extins cu noi opțiuni care permit antrenorilor personali să te ghideze prin programul tău personalizat, nu numai în cadrul cluburilor World Class, ci și în aer liber (începând de astăzi) sau online (LIVE în aplicația mobilă începând cu 5 iunie).

Începe procesul de transformare #BeHealthy împreună cu un antrenor personal cu experiență și bucură-te de efectele pozitive ale sesiunilor de antrenament în aer liber. Siguranța ta reprezintă principala noastră prioritate, de aceea avem grijă de tine, chiar și atunci când te antrenezi în aer liber, printr-o asigurare extinsă, astfel încât să te bucuri pe deplin de beneficii, fără să îți faci griji.

Rezervă acum sesiunile cu antrenor personal în aer liber în doar 3 pași!

1. Completează formularul de pe https://www.worldclass.ro/antrenori-personali/ 

2. Unul dintre antrenorii noștri personali cu experiență te va suna pentru a identifica nevoile tale și a întocmi un program personalizat pe baza lor

3. Stabilește cu antrenorul tău locația / data / ora și începe să te antrenezi alături de un profesionist! Te vei simți mai motivat și îți vei atinge obiectivele mai repede.

Atunci când tu nu poți veni la World Class, World Class vine acolo unde îți dorești tu. Pentru că sănătatea ta este prioritatea noastră!