Devino membru World Class

Începe să trăiești sănătos cu Easy8!

Dacă ți-ai propus să faci mai multă mișcare și să ai o viață activă, Easy8 îți vine în ajutor cu recomandări de clase ușoare și antrenamente cu un Personal Trainer. Acesta va fi, practic, ghidul tău spre un stil de viață sănătos. Iar ca bonus, îl primești gratuit la achiziționarea unui abonament de 12 luni.

Clase pentru începători          

Pe parcursul a 8 săptămâni, îți vei obișnui corpul cu efortul fizic, vei învăța să respiri corect, îți vei antrena rezistența și musculatura, în cadrul claselor pentru începători Easy8*: Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba. Sau, dacă îți dorești ceva mai solicitant, optează pentru: Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga. Indiferent ce vei alege, vei vedea că mersul la sală poate fi o activitate plăcută și chiar distractivă.

Antrenamente cu Personal Trainer

În plus, în cadrul a trei întâlniri cu un antrenor personal, vei beneficia de o evaluare corporală, antrenamente 1 la 1 și suport în folosirea aparatelor din sală.

De acum, totul este mai ușor pentru ca tu să faci primul pas către un stil de viață sănătos!

*Pentru accesul la aceste clase, este necesară o rezervare în avans. 

NU VREAU SĂ PLĂTESC ACUM, VREAU SĂ FIU CONTACTAT

Inregistreaza-te acum

Completeaza toate campurile de mai jos cu datele tale si ti se va activa un cont de membru World Class ca sa iti poti achizitiona online un abonament.
Verifica cu atentie si asigura-te ca toate informatiile completate sunt corecte pentru a evita orice intarziere privind activarea abonamentului tau.
Datele de acces pentru contul tau, confirmarea privind plata si activarea abonamentelor cumparate online precum si orice alte informatii iti vor fi trimise pe adresa de e-mail specificata mai jos.

Verifica adresa de e-mail sa fie corecta
Pe acest numar de telefon vei fi contactat
Orasul tau de domiciliu
Adresa ta de domiciliu


Ai deja cont de membru? Intra in contul tau

Beneficii membrii corporate

Daca esti angajat al unei companii care are un contract de tip corporate cu World Class beneficiezi de oferte special la abonamentele noastre. Contacteaza departamentul de HR al companiei tale pentru a a afla detalii sau scrie-ne la corporate@worldclass.ro.
In cazul in care iti vei crea cont, va trebui sa ne contactezi pentru a transforma contul tau in unul de tip corporate. Colegii nostrii iti vor comunica informatiile aditionale pe care va trebui sa ni le furnizezi pentru aceasta transformare.