Primul pas spre o viaţă sănătoasă


Echipamente de ultimă generație, cele mai cool accesorii de fitness, concepte exclusive de fitness și antrenori certificați internațional – în materie de facilități și servicii de fitness deținem superlativul absolut. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur!


Alege club

Te așteptăm să ne antrenăm împreună în aer liber!

Pentru că principala noastră prioritate este sănătatea ta, și pentru că avem convingerea că exercițiile fizice regulate sunt esențiale pentru sănătatea fizică și mentală, ne opunem sedentarismului și deschidem primele săli de fitness în aer liber:

  • 02 Aprilie World Class Caro (GOLD)
  • 04 Aprilie World Class Afi Cotroceni (BRONZE)
  • 07 Aprilie World Class Militari (SILVER)
  • 11 Aprilie World Class Iulius Cluj (SILVER)
  • 12 Aprilie World Class Bucuresti Mall (BRONZE)
  • 24 Aprilie World Class Veranda Mall (BRONZE)

Am amenajat o zonă de cycling, o zonă dedicată pentru clasele de grup fitness și am amplasat aparatele de fitness afară, pentru a-ți continua rutina de antrenament într-un mediu sigur și controlat.

Reactivează-ți abonamentul, rezervă-ți locul la sală sau clasele de grup fitness din aplicația mobilă sau contul de membru și descoperă noua experiență marca World Class în aer liber!

Accesează serviciile World Class în funcție de categoria abonamentului tău, iar dacă vrei să te antrenezi și în alte locații, îți poți upgrada abonamentul la o categorie superioară.

Pentru mai multe detalii privind programul de funcționare al cluburilor, rezervări și accesul la sală accesează:  https://bit.ly/39wVpQk


Datorită măsurilor impuse de autorități World Class și-a suspendat temporar activitatea, începând cu 28 Martie. Conform hotărârii emise de Guvern (HG 348/2021) se suspendă activitățile sportive desfășurate în spații închise în localitățile unde incidența este mai mare de 4/1.000 de locuitori.